Livrare și returnare

Livrare și returnare

Livrare curier rapid disponibilă. Alegeți o anumită dată și oră de livrare care vi se potrivesc.

Prezentare generală a opțiunilor de livrare

Suntem mândri să oferim o experiență unică de livrare pentru produsele tale electronice! Fiecare comandă este imortalizată pe un suport DVD exclusiv, care include și o copie de backup a site-ului web. Oferim livrare gratuită pentru a aduce această experiență direct la tine, acasă! Apreciem încrederea ta și suntem aici pentru orice întrebări sau neclarități.

1. Comandați produsul și specificați metoda de livrare

2. Veți primi un mesaj de confirmare a comenzii

3. Așteptați să sosească comanda dvs

4. Ridicați comanda dvs. 

Returnare produs

La EnergyStudio Agency, ne străduim să oferim produse electronice personalizate la cel mai înalt standard. Din păcate, din cauza naturii unicatului fiecărui produs, a personalizării sale specifice și evitând posibilitatea copierii sau utilizării neautorizate a conținutului, nu putem accepta retururi. Înțelegem și apreciem încrederea acordată și suntem aici pentru a răspunde oricăror întrebări sau nelămuriri pe parcursul procesului de comandă.

Cum pot verifica statusul comenzii mele?

Poți verifica statusul comenzii tale accesând secțiunea "Contul Meu" și apoi "Comenzile Mele". Aici vei găsi informații detaliate despre starea comenzii tale, inclusiv confirmarea comenzii, procesarea și livrarea.

Cât durează livrarea comenzii mele?

Timpul de livrare poate varia în funcție de locație și de produsele comandate. În general, vei primi estimarea timpului de livrare înainte de finalizarea comenzii. Poți verifica și statusul comenzii tale pentru actualizări în timp real.

Care sunt opțiunile de plată acceptate?

Acceptăm diverse modalități de plată, inclusiv carduri de credit/debit, PayPal și alte metode online securizate. La finalizarea comenzii, vei putea alege opțiunea de plată care ți se potrivește cel mai bine.

Cum pot obține asistență clienți?

Pentru asistență, poți să ne contactezi prin intermediul formularului de contact de pe site, să ne trimiți un e-mail la adresa de mail din sectiunea contact, sau să apelezi numărul nostru de telefon. Echipa noastră dedicată clienților este aici pentru a te ajuta cu orice întrebare sau nelămurire ai putea avea.

COMANDA

CLIENTUL/UTILIZATORUL poate efectua COMENZI pe SITE, prin adaugarea PRODUSELOR si/sau SERVICIILOR dorite in cosul de cumparaturi, urmand a finaliza COMANDA efectuand plata prin una dintre modalitatile indicate expres. Odata adaugat in cosul de cumparaturi, un PRODUS si/sau un SERVICIU este disponibil pentru achizitie in masura in care exista stoc disponibil pentru aceasta. Adaugarea unui PRODUS/SERVICIU in cosul de cumparaturi, in lipsa finalizarii COMENZII, nu atrage dupa sine inregistrarea COMENZII, implicit nici rezervarea automata a PRODUSULUI/SERVICIULUI.

Prin finalizarea COMENZII, CLIENTUL consimte ca toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumparare online, sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii COMENZII.

Prin finalizarea COMENZII, CLIENTUL consimte ca noi poatem sa il contactam, prin orice mijloc disponibil/agreat de website, in orice situatie in care este necesara contactarea CLIENTULUI.

Putem anula COMANDA efectuata de catre CLIENT, in urma unei notificari prealabile adresate CLIENTULUI, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese in urmatoarele cazuri:

– neacceptarea de catre banca emitenta a cardului CLIENTULUI, a Tranzactiei, in cazul platii online;
– invalidarea Tranzactiei de catre procesatorul de carduri agreat de catre noi, in cazul platii online;
– datele furnizate de catre CLIENT, pe SITE sunt incomplete si/sau incorecte.
Factura se va emite pe baza datelor furnizate de catre CLIENT in procesul de creare CONT, si prin COMANDA plasata. Nu suntem responsabili si nu poatem fi raspunzatori pentru furnizarea unor date incorecte, incomplete si/sau neadevarate la momentul crearii CONTULUI si la data plasarii COMENZII de catre CLIENT/UTILIZATOR

Recomandam CLIENTILOR/UTILIZATORILOR sa verifice datele furnizate in baza carora se va emite factura aferenta COMENZILOR.

Cărucior de cumpărături
Conectare

Nu există încă un cont?

Folosim cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența pe site-ul nostru. Prin navigarea pe acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor.
Începeți să tastați pentru a vedea produsele pe care le căutați.
Magazin
lista de dorințe
0 articole Cart
Contul meu